Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Η γυναίκα αυτή αντιμετώπισε τη δυσκολία της με τη βοήθεια της γάτας της και δείτε τι κατάφερε να κάνει…

                                                            



Η Τζένη Μπράουν βρήκε παρηγοριά σε μια κάπως απίθανη πηγή ζωής καθώς αντιμετώπισε καρκίνο των οστών ως παιδί χάνοντας  ως συνέπεια το κάτω μισό δεξί της πόδι..Η γάτα της Μπούγκι έμεινε στο πλευρό της.
Την τελευταία δεκαετία η Μπράουν έχει βρει έναν τρόπο να αποδίδει ανακούφιση σε εκατοντάδες ζώα που χρειάζονταν ένα χέρι βοηθείας εντελώς δικό τους.Βρήκε τη φάρμα-καταφύγιο Γούντστοκ 11 χρόνια πριν με μόνο μερικά κοτόπουλα μέσα και η οργάνωση στέφτηκε με τόσο μεγάλη επιτυχία στην αποκατάσταση και στη φροντίδα αναπήρων ζώων,ώστε πρόσφατα επέκτειναν το καταφύγιο σε χώρο 150 ακρ στο Χά’ι’ Φολς της Νέας Υόρκης.Η Μπράουν τεκμηρίωσε τη μετεγκατάσταση σε ένα σύντομο φιλμάκι:’’Ήταν εκεί για μένα:η ιστορία της Τζένης Μπράουν και το καταφύγιο Γούντστοκ’’ και εξηγεί επίσης γιατί τα πλάσματα αυτά κατέχουν τόσο ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της.


Η΄φάρμα-καταφύγιο Γούντστοκ’’
Όταν η Μπράουν ήταν μόλις 10 χρονών της διαγνώστηκε καρκίνος στα κόκκαλα . Οι γιατροί ακρωτηρίασαν το πόδι της για να μην επεκταθεί ο καρκίνος και υπέστη πολλές εξαντλητικές χημειοθεραπείες.Η Μπράουν αναγνωρίζει ότι η Μπούγκι τη βοήθησε να τα βγάλει πέρα καθώς και να της δώσει μια νέα προοπτική στο πως βλέπουμε τα ζώα.
‘’Η Μπούγκι ερχόταν και  χωνόταν στην ποδιά μου και έγλειφε τα δάκρυά μου’’,λέει η Μπράουν στο βίντεο’’και δεν είναι μια ή δυο περιπτώσεις-αυτός  ήταν ο κανόνας γι’αυτήν.’’Ήταν καταλυτική η συμβολή της στο να μου αλλάξει τον τρόπο σκέψης.Αληθινά άλλαξε τη ζωή μου.Άλλαξε το πως έβλεπα τα ζώα και με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι έχουν σκέψεις και συναισθήματα.Έχουν αυτογνωσία και δεν βρίσκονται εδώ για να κάνουν αυτά που μας ευχαριστούν’’.
‘’Έχω περάσει κάτι που άλλοι άνθρωποι δεν έχουν περάσει και με έχει κάνει δυνατότερη’’,προσθέτει η Μπράουν.’’Νομίζω ότι η Μπούγκι,η γάτα μου,είναι ο λόγος που κάνω όσα κάνω’’.
Η φάρμα Γούντστοκ παρέχει καταφύγιο σε αγελάδες,γουρούνια,κότες ,γαλοπούλες,πάπιες,πρόβατα,κατσίκες και κουνέλια που έχουν γλυτώσει από συνθήκες κακοποίησης,παραμέλησης και εγκατάλειψης’’,σύμφωνα με την ιστοσελίδα.
’Για πρώτη φορά στη ζωή τους ζώα που έχουν γνωρίσει μόνο φόβο,απομόνωση και πόνο,έχουν βρει τώρα ζεστές και καθαρές φωλιές,θρεπτική τροφή,κτηνιατρική φροντίδα και αγάπη’’,λέει η Μπράουν στο βίντεο παρακάτω

http://www.newsitamea.gr/na-ti-ekane-mia-anapiri-gineka-kai-karkinopathi-gia-na-kani-kaliteri-ti-zoi-se-anapira-zoa

πηγή newsitamea.gr
 πηγή φώτο: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου