Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η λυπημένη συμπεριφορά του σκύλου της, της έσωσε τη ζωή!


Όταν η Maureen Burns παρατήρησε πως ο 9χρονος σκύλος της Max έγινε ξαφνικά μελαγχολικός και στεναχωρημένος, θεώρησε πως απλά έχασε την όρεξή του για την ζωή και προετοιμαζόταν ψυχολογικά για το χειρότερο.
Όμως αυτό που συνέβη στην συνέχεια, της έσωσε κυριολεκτικά την ζωή!

Ο Max από την μια στιγμή στην άλλη, από χαρούμενο και χαδιάρικο σκυλί, έγινε λυπημένο και απομονωμένο. Πλησίασε δειλά το στήθος της ιδιοκτήτριας του, το μύριζε, και αμέσως μετά κουλουριαζόταν σε μια γωνίτσα έχοντας ένα περίλυπο ύφος. Στην αρχή η ιδιοκτήτρια του δεν κατάλαβε γιατί συνέβαινε αυτό, όμως κάποια στιγμή που παρατήρησε την κίνησή του προς το στήθος της, κατάλαβε πως είχε καρκίνο.

Πήγε και έκανε εξετάσεις, και οι πρώτες εξετάσεις βγήκαν καθαρές. Όμως ο Max συνέχιζε να είναι λυπημένος. Χρειάστηκε να γίνει βιοψία για να βρεθεί τελικά ο καρκίνος. Την ημέρα που επέστρεψε η Maureen πίσω στο σπίτι, μετά το χειρουργείο της, ο Max την πλησίασε διστακτικά, μύρισε το στήθος της, και αμέσως ξανάγινε το χαρούμενο και παιχνιδιάρικο σκυλί που ήταν πριν.

Αν δεν υπήρχε ο Max, η Maureen δεν θα καταλάβαινε πως είχε καρκίνο τόσο σύντομα, και ίσως όταν το αντιλαμβανόταν τελικά να ήταν πολύ αργά. 
Αυτό που έκανε ο Max ήταν πραγματικά καταπληκτικό, και μας αποδεικνύει πως καλά θα κάνουμε να ακούμε προσεκτικά αυτά που έχει να μας πει ο σκύλος μας, γιατί μπορεί να θέλει να μας δείξει κάτι σημαντικό!


πηγή: dogheirs.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου