Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ανιχνεύθηκε ο καρκίνος χάρη στον σκύλο της!


Πριν από μερικές ημέρες το Petfriends.gr είχε δημοσιεύσει την ιστορία της Maureen Burns που διαπίστωσε εγκαίρως τον καρκίνο του στήθους χάρη στον αγαπημένο της σκύλο Max!
Μια παρόμοια ιστορία ήρθε στο φως με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την Diane Papazian και τον σκύλο της Troy. Το 4 μηνών ντόπερμαν της συγκεκριμένης γυναίκας άρχισε εντελώς ξαφνικά να τρίβεται στην αριστερά πλευρά του στήθους της, κάτι που επαναλήφθηκε και τις επόμενες ημέρες.

Η Diane δεν κατάλαβε τι συνέβαινε, αλλά της προκλήθηκε αλλεργική αντίδραση στο σημείο και αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Αν και είχε πραγματοποιήσει μαστογραφία πριν λίγους μήνες επανέλαβε την εξέταση και διαπιστώθηκε πως είχε καρκίνο του στήθους!

Η έγκαιρη προειδοποίηση του Troy της έσωσε τη ζωή, καθώς ο καρκίνος είχε επιθετική μορφή. Η Diane προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή και χημειοθεραπεία και όλα πήγαν κατ’ ευχήν, με την ίδια να δηλώνει.

“Είμαι ευτυχισμένη και μόνο που τον βλέπω να κάθεται απέναντι μου και να κοιτάει με τα μεγάλα καφέ του μάτια γεμάτα αγάπη. Είναι ένα καταπληκτικό σκυλί, μου έσωσε τη ζωή.“ 



Πηγή Petfriends.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου