Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Αδέσποτο από την Πάτμο εκπαιδεύεται στη Ν.Υόρκη ως σκύλος θεραπείας.


Ο Apollo, ένα αδέσποτο που έσωσε η οργάνωση Mondo Cane στην Πάτμο, γνωστός και ως LeBron ταξίδεψε πρόσφατα στην Αμερική.
Ο Apollo ζητήθηκε για να εκπαιδευτεί ως σκύλος συνοδείας/θεραπείας ατόμων με προβλήματα υγείας. Δύο μέρες μόλις μετά την άφιξη του στην Ν.Υ., στις 13/10/13 ήδη τα πάει πολύ καλά.
Ταξίδεψε από την Πάτμο στη Ρόδο και από εκεί για Φρανκφούρτη και Γερμανία.Τα ημίαιμα, ανεπιθύμητα για πολλούς αδέσποτα ζώα στην Ελλάδα γίνονται διαμάντια στα χέρια αληθινών φιλόζωων σε άλλες χώρες...
Ξένα ΜΜΕ αναφέρουν: Ο μόλις 1 έτους στειρωμένος Apollo βρέθηκε στα σκουπίδια και σώθηκε από τους εθελοντές του MCAW στο όμορφο νησί της Πάτμου.Σε ηλικία 2 μηνών υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Αλβανών που όμως τον κρατούσαν δεμένο με αλυσίδα έξω.Τελικά το σκασε και ξαναβρέθηκε στους δρόμους και τον ξαναβρήκε η οργάνωση.
Τον Αύγουστο η κ. Αννα Φλωρέντη συζήτησε με γνωστό της, τον Dennis Owens,  για το έργο του με επανένταξη σκυλιών για να βοηθάνε ανθρώπους και ένας πελάτης του με προβλήματα ήταν ο κατάλληλος υποψήφιος για τον Apollo.
 Πλέον ο Apollo ή Lebron είναι υποψήφιος για σκύλος θεραπείας/συνοδείας (service dog) .

Πηγή adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου