Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Νίκησε την ανορεξία με τη βοήθεια των σκύλων της


Η 35χρονη Τρίσια κόντεψε να χάσει τη ζωή της από την ύπουλη ασθένεια της νευρικής ανορεξίας. Τα 3 αγαπημένα της σκυλιά όμως κατάφεραν να της δώσουν ένα κίνητρο να συνεχίσει να ζει.
 Πολέμησε με την ανορεξία για 20 χρόνια και τελικά την νίκησε όταν υιοθέτησε 4 σκυλάκια. Χάρη στον Ταϊλερ, την Μπόντι, τον Μαξ και τον Σαμ επανήλθε στο φυσιολογικό της βάρος
 ''Τα σκυλιά μου είναι η ζωή μου. Με έφεραν πίσω από την κόλαση. Με την συμπόνοια και την αγάπη τους και τις συχνές επισκέψεις τους κατάφερα να ζήσω, αλλιώς δεν θα τα είχα καταφέρει. Ήταν ο στόχος μου από την αρχή ως το τέλος: να μείνω ζωντανή γι αυτά.'' λέει η Τρίσια.
Πάντα αυτό απαντούσε στους γιατρούς που την ρωτούσαν ποιός είναι ο στόχος ή ο λόγος που θέλεις να αναρρώσεις. Τα σκυλιά της.
 Βγήκε από το νοσοκομείο εδώ και ένα χρόνο. Από την εφηβεία της είχε πρόβλημα με την ανορεξία ενώ εκείνη δεν ένιωθε ποτέ ότι δεν θέλει να φάει. Αν δεν έπεφτε στο χιόνι και δεν έσπαγε το χέρι της, γεγονός που την ανάγκασε να πάει στο νοσοκομείο ίσως να μην είχε ζήσει.
Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε σε ένα δωμάτιο όπου επιτρεπόταν να την επισκέπτονται τα σκυλιά της. Καθώς τα έχει από κουτάβια και τα λατρεύει έβαλε στόχο να ζήσει για να ναι ξανά μαζί τους...

Πηγή adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου