Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο Ηρωάς του

Σίγουρα, το σκυλί σας κρατά τους γείτονες μακρυά σας στην είσοδο της πολυκατοικίας , αλλά θα σας έσωζε ποτέ από μια σφαίρα ;
O Osmar Persisco από το Garibaldi της Βραζιλίας, γνωρίζει ότι η απάντηση είναι <<ναι>>,αφού ο σκύλος του Max πήδηξε για να τον υπερασπιστεί από οπλισμένους ληστές ,λαμβάνοντας τρεις σφαίρες στο σώμα του και το ποδαράκι του.
Ο Persisco είχε παρκάρει το αυτοκίντητό του κοντά στο αγαπημένο πάρκο του Max ,όπου καθημερινά τον πήγαινε βόλτα, όταν δύο ένοπλοι ληστές τον πλησίασαν και ζήτησαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.
Ο Persisco αντιστάθηκε και οι ληστές δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν, τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά τον 47χρονο άνδρα στο μέτωπο.
Τότε είναι που ο Max έχασε την ψυχραιμία του.
<<Είδε το αίμα και έγινε 'εξω φρενών>>, είπε ο Persisco στην βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo.''Έφυγε σαν πύραυλος να επιτεθεί στους κλέφτες.Ένας από αυτούς έτρεξε μακρυά αμέσως , έτσι ο Max επιτέθηκε στον άλλο.Για να υπερασπιστεί τον εαυτό του , ο κλέφτης κατέληξε να πυροβολεί τον Max εξ'επαφής.''Ο Max ανέτρεψε την επίθεση και μου έσωσε τη ζωή'' δηλώνει συγκινημένος ο Persisco.
Ο Max χτυπήθηκε δύο φορές στο στήθος του και μια φορά στο πόδι του, αλλά δεν έχασε το θάρρος του και έδιωξε τρομαγμένους τους 2 κλέφτες.
Ο Persisco έσπευσε να μεταφέρει το ηρωικό κατοικίδιό του στον κτηνίατρο απ'όπου το είχε υιοθετήσει τρία χρόνια νωρίτερα. Ο Max σύμφωνα με τον κτηνίατρό του ,θα αποκατασταθεί πλήρως από τα τράυματά του.''Αν δεν είχα δίπλα μου τον Max, θα με είχαν σκοτώσει'', δηλώνει ο Persisco στις εφημερίδες.
''Είναι ο ήρωάς μου''!


πηγή ipet.gr
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου